Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Over ons

ProfLinQ is een onafhankelijke projectorganisatie. Wij geven een passende invulling aan alle vormen van vraag/aanbod van advies en personeel in de bouw, infra en aanverwante sectoren.

ProfLinQ vindt haar oorsprong in 2008. De eerste jaren heeft ProfLinQ kantoor gehouden te MVV stadion in Maastricht. Vanaf 2010 bedient ProfLinQ haar opdrachtgevers, werknemers en kandidaten in Limburg en de grensstreek Belgie/Duitsland, vanuit haar centraal gelegen vestigingskantoor te Beek. In 2012 heeft ProfLinQ het vestigingskantoor te Uden opgericht om haar opdrachtgevers, werknemers en kandidaten in Brabant en aansluitende regio's nog beter van dienst te kunnen zijn.

Personeel

Personeelsdiensten

Hoogwaardig personeel in de sectoren bouw, infra, groen, productie en techniek.

Meer info

ProfConstruct

Projectadvies

Wij coördineren projecten in de bouw en infra van idee tot en met oplevering.

Meer info

Certificering

Voor continuïteit en kwaliteitswaarborging zijn wij gecertificeerd door een groot aantal instanties.

Meer info

Downloads

Documenten

Enkele documenten ter ondersteuning van diverse zaken.

Meer info

proflinq-infra-wegwerkzaamheden-(1)

proflinq-infra-wegwerkzaamheden-(1)

Waarvoor staan wij

ProfLinQ is een professionele, flexibele en persoonsgerichte organisatie. Wij weten de vraag vanuit een breed netwerk van relaties (werkgevers) op maat te bieden met een passend aanbod van gekwalificeerde kandidaten (werknemers) en adviesdiensten.

Waarin blinken wij uit

De kracht van ProfLinQ is haar specifieke kennis van functies en werkzaamheden binnen de sectoren van bouw & infra. De ervaring, know-how en carrièreloop van haar werknemers binnen de vastgoedsector dragen ertoe bij dat de specialistische vraag naar kwalitatief goed personeel of projectadvies passend ingevuld kan worden.

Waar gaan wij heen

ProfLinQ is een betrouwbare, onafhankelijke en professionele partner voor zowel personeelsdiensten als projectondersteuning en -advies. Niet alleen het marktgebied is vergroot van Limburg naar de gehele euregio en Brabant, daarnaast heeft ProfLinQ ook de kernactiviteiten van de sector van bouw en infra en verbreed naar de sectoren groen, productie en techniek. Speerpunt in de activiteiten van ProfLinQ is en blijft om via korte lijnen een verbindende LINK te zijn tussen haar opdrachtgevers en kandidaten.

Bekijk ook ons organogram